img_20170208_131605.jpg

Ha ha ha, sabar ajelah, apa jadi dengan ros adik? Mama pun pening, tak boleh nak segarlah. Sini panas sangat, actually daun cili tu pun dah beberapa hari layu, puaslah merenjis air. Kita nak garden ni meriah waktu malam, try beli lampu pacak kat pokok tu. Ikut manual, lampu tu nya bila dah full charge, jemur bawah matahari 8 jam, tengahari baru pacak boleh ke nyala, kita tengok malam ni. Kalau ok, kita tambah lagi garden lamp tu!