❤Pure Oil Series 02 (Tea Tree Oil)❤

image

– 100% minyak tea tree organik asli yg berkesan utk merawat jerawat,jangkitan kulit pada badan,kelemumur,jangkitan kulat pada bahagian intim wanita.

– Minyak tea tree merupakan antibakteria,antikulat & antiseptik terbaik turut berfungsi untuk melegakan kecederaan  kecil spt  luka melecur & sebagainya.

– Sesuai digunakan oleh semua golongan wanita & lelaki KECUALI wanita mengandung & menyusukan bayi.

❤CARA MENGGUNAKAN PURE OIL O2 :❤

1⃣Untuk jerawat, kulit bermasalah ( jerawat merah / bernanah ) dan rawatan parut.

Campurkan 1 bahagian PURE OIL O2 dengan 9 bahagian air.CELUPKAN putik kapas ke dalam larutan dan sapu terus pada kawasan bermasalah dengan muka yang bersih ( bebas daripada sebarang mekap dan kimia ). ulang sebelum tidur ( kekerapan dalam seminggu bergantung kpd keadaan kulit )

2⃣Untuk merawat luka kecil dan kuping luka.

Bersihkan luka dan sapukan PURE OIL O2 terus pada kawasan berkenaan 2-3 kali pada hari pertama.ulang 2 kali sehari sehingga sembuh.

3⃣Untuk kesan terbakar dan melecur.

Lalukan kawasan kulit yang bermasalah di bawah air yang mengalir ataupun beg ais selama 1 minit.Kemudian sapu PURE OIL O2 pada kawasan kulit yang bermasalah selama 10 minit dan lalukan kembali kawasan kulit tersebut bawah air yang mengalir.

4⃣Untuk menghilangkan / mengurangkan kelemumur

Guna 5% PURE OIL 02 atau titikkan beberapa titis ke dalam syampu untuk merawat kelemumur,kulit kering, berminyak atau kulit kepala gatal.

Testimoni Tea Tree Oil

Untuk pembelian secara online sila klik

Whatsapp Nora 0183568306

Pembelian secara bank in (Pos percuma untuk pembelian melebihi RM100 )

POSLAJU RM7.30 MALAYSIA

POSLAJU RM11.55 SABAH/SARAWAK

 

Advertisements