image

DARI KERANA MATA
YANG MEMPUNYAI KUASA
OOOOOOH AKU TERGODA
AKU TERGODA
TERPESONA!

Cuma nak kena pakai satu cream je untuk lembapkan wajah. Maklumlah kena aircond, kena panas, akak kenalah maintain supaya muka smooth and supple gitu. Cuma satu cream tau. Nak pakai bila-bila pun boleh! Ada argan,Β  bee venom, propolis, royal jelly, hyaluronic acid dan peptide. Semua yang terbaik dalam satu jar. Detail di bawah ye!

12 BULAN KAJIAN. PELBAGAI UJIAN. Memperkenalkan sekarang, SECRETLEAF BEE-LIV BEE VENOM ETERNAL YOUTH MOISTURIZER RM138 (30ml).

Gabungan KEBAIKAN dari lebah, argan, HA dan peptide dalam satu jar yang DIPENUHI dengan KEPERLUAN kulit anda, dan lagi ianya disokong oleh SAINS

🌲🐝🐟🌲🐝🐟🌲🐝🌲🐝🐟🌲🐝🐟

“Semalam sy ada dapat sample Secretleaf BV Moisturiser, semalam dah guna, bangun pg, waaaah, kulit tak berminyak langsung… terasa segar ..” – Marlina

BAHAN-BAHAN BEE-LIV BEE VENOM ETERNAL YOUTH MOISTURIZER :

😍ARGAN OIL – Tidak perlu diperkenalkan lagi. Dibawa ke Malaysia oleh Secretleaf sejak 2010, argan oil adalah pelembap kulit natural terbaik dengan Vitamin E yang jauh lebih banyak berbanding minyak zaitun.

😍ROYAL JELLY – kaya dengan asid amino yang membantu melembutkan kulit, membantu menambahkan pengeluaran kolagen di lapisan epidermis kulit sehingga 100%*, membantu mengurangkan kemerahan kulit dan inflamasi, memperbaiki dan menghaluskan kulit kasar seawal 7 hari*.

😍BEE VENOM – Dikenali sebagai “Botox Semulajadi”, untuk membantu kulit menambahkan kolagen dan elastin untuk kulit yang lebih muda, tegang dan sekata. Boleh membantu melawan jerawat dan mencerahkan kulit.

😍PROPOLIS – antiseptic semuladi, membantu mengawal jerawat dan blemish, antioksia yang sangat bagu untuk mengawal tanta penuaan.

😍HYALURONIC Acid (HA) – kualiti tinggi dengan teknologi time-release, membantu mengurangkan kedutan dan garis halus, membantu pengeluaran kolagen sehingga 98% lebih banyak*, mengawal kulit dari kehilangan kelembapan dan membantu memperbaiki kulit agar lebih lembut.

😍PEPTIDE – Finalist untuk 25 Years of Innovation Award, menghilangkan kedalaman kedutan sehingga 16.9% dalam hanya 7 hari,

*berdasarkan kajian terhadap bahan yang digunakan di dalam krim ini.

SEMUA KEBAIKAN INI digabungkan dalam satu krim yang sungguh lembut, sesuai untuk penggunaan wanita di negara ini dan tidak berminyak.

😍😍😍😍

Testimoni Secretleaf Bee Liv Bee Venom Eternal Youth Moisturizer

Nak cuba dalam bentuk trial? Sila klik

Untuk pembelian secara online dengan pos percuma, sila klik

Whatsapp Nora 0183568306

Pembelian secara bank in (Pos percuma untuk pembelian melebihi RM100 )

POSLAJU RM7.30 MALAYSIA

POSLAJU RM11.55 SABAH/SARAWAK

Advertisements