Pagi-pagi sarapan kalau tak pekena kopi tak sah! Saya nak sedia kopi serbuk tu memang ambik masa sikit sebab saya guna coffee filter. Kalau kat kedai saya pesan kopi dengan susu pekat sesudu je, mana yang ikut mereka ikutlah, ada yang tetap letak
susu pekat banyak-banyak juga.

image

Cerewetnya nak minum kopi. Nak sedap, nak kurang manis, nak cepat. Habis, nak minum apa? Minumlah Kopi Kunyit Secretleaf. Membantu melawaskan sistem perkumuhan. Membantu saya cergas dengan kandungan ekstrak 10:1 habatussauda nya. Jadi perempuan dah 4 series ni memang ambil jamu juga tapi jamu tak boleh diambil semasa datang bulan. Minumlah Kopi Kunyit Secretleaf boleh diambil pada setiap keadaan! Collagen di dalamnya membantu menganjalkan kulit. Anda pasti tidak menggemari situasi menggelebeh sana sini. Kalau pipi tu tembam memang lagi cepat menggelebeh.

image

Cerita banyak-banyak, kunyit tu untuk apa pula? Kunyit dapat membantu kecergasan minda, menambah memori. Itu sebab kena ambik Kopi Kunyit Secretleaf. Sekali hirup banyak kelebihannya.

Kebaikan Kunyit Sila klik.

Tak minat kopi? Kami juga ada Kokokunyit, anda tetap dapat kebaikan seperti tertera di atas.

Hubungi saya untuk pembelian Kopikunyit dan Kokokunyit Secretleaf. Nora 018-356-8306

NAK CUBA KOPIKUNYIT DAN KOKOKUNYIT KAMI BOLEH JUGA BERKUNJUNG KE GERAI TOP COFFEE SHAH ALAM

 

#Kopikunyit  #kokokunyit #kopi #koko #kunyit #garcinia #kurma #madu #habatussauda #collagen #tambahtenaga #cergas #cerah #kenyang #cantiksemulajadi #Secretleaf #secretleafusj #secretleafklang #secretleafsubang #secretleafshahalam #uitm #uitmshahalam #unisel #msu #anakkopi #selangor #wilayahpersekutuan

image
Model cilik bakal tokey kopi

 

image
Yo! Acik manis, abam sado jom ngopi!
image
Tumeric Chocolate dan Tumeric Coffee. Nyamaaannnn!!!!!

image
Dapatkan di Top Coffee

image
Lokasi di hadapan Court Mammoth Hicom Shah Alam

Klik Untuk Peta Lokasi Top Coffee

Advertisements